top of page

GEANNULEERD tentoonstelling!

Bijgewerkt op: 24 nov. 2022

Helaas gaat de tentoonstelling niet door , in verband met een aantal dingen; te korte voorbereiding, de drukte rondom de verhuizing en de onzekerheid of er wel plaats is voor ons. Wij hopen na alle drukte weer iets leuks te kunnen organiseren!


Na jaren niks geëxposeerd te hebben, krijgen we nu weer een kans om iets van ons werk te laten zien.

De vogelvereniging ‘kleur en zang’ heeft ons uitgenodigd om wat schilderijen bij hun tentoonstelling neer te zetten. Eerder hebben we dit ook al geprobeerd maar door corona moest het op het laatste moment afgelast worden.

De tentoonstelling is van 16 tot 20 november 2022 in de grote zaal van het nieuwe dorpshuis in Zeeland. Het zullen geen optimale omstandigheden zijn (denk bv. aan de verlichting) maar vind je het toch leuk om mee te doen dan kan dat.

Ook het Heemhuis in Zeeland geeft ons gelegenheid om wat werken tentoon te stellen. Dit is tijdens de hobbytentoonstelling op 26 december 2022 (2e kerstdag). Op deze dag zullen er meerdere hobbyisten hun passie laten zien.Daar bij beide evenementen de ruimte beperkt is kan er maar 1 schilderij (niet te groot) per lid ingeleverd worden. Het kan zijn dat we niet alle schilderijen kunnen neerzetten omdat ze nu nog geen idee hebben van de ruimte, maar dit zal in de loop van de tijd duidelijk worden.

Er ligt een deelname lijst op tafel.


Namens het Bestuur,

22 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page